RESULTATER HØSTDREGGEN 2019

Høstdreggen ble et verdig punktum for årets arrangementer i HFF. Vi i arrangementskomiteen vil starte med å takke for en strålende sesong, med mange høydepunkter. Vårdreggen og Mjøsaørretfestival med rekordmange båter. Kjempeflotte premier fra ivrige sponsorer! Alle som har stått på, for at små og store skal ha et møtepunkt og opplevelser på Mjøsa de aldri glemmer. Dere vet hvem dere er! Spenningen. Den store fisken du mistet. Vær og vind. Kameratskap. Ja, dette er en verdi som vi trenger i et samfunn som oppholder seg mer og mer bak en skjerm. Gledelig å se det er juniorer som også setter pris på disse opplevelsene. Det varmer, og gir ny inspirasjon til neste år for å skape nye møteplasser for eksisterende og kommende generasjon Mjøsfiskere!

TUSEN TAKK, og nå over til resultatene på Høstdreggen.

Årets siste konkurranse ble en helt nydelig dag på Mjøsa for de 46 påmeldte båtene i årets Høstdregg. Fisket var litt trått, og kun 7 av de 46 båtene fikk lovlig fisk. Største fisk fikk far og sønn Engelstad i TEAM ENGELSTAD på 3810g. Lengden var 71 cm og fisken var settefisk.

Team Engelstad fikk ikke bare størst fisk, men gjorde storeslem med å vinne Høstdreggen med 3 fisk som tilsammen veide 7520g. Dermed vant teamet både Vårdreggen og Høstdreggen og stakk dermed av med sammenlagtseieren og et Raymarine Dragonfly 5 ekkolodd, og et kart i fra Navionics levert av MjøsService.

Det er gledelig å se juniorer som får fisk i konkurransene. I år fikk Sigurd Skutlaberg en fisk på 1300g og vant dermed konkurransen for juniorer. HFF gratulerer!

På andreplass kom Team Falken med totalvekt på 5235g, og dermed 2. plass sammenlagt. Team Håvmesteren Finberg fikk en fin 3. plass med 3245g fisk.

Vi er utrolig takknemlige for alle sponsorer som gang på gang stiller opp, slik av vi kan arrangere konkurranser med fantastiske premier. Denne gangen hadde vi også besøk av Fred i fra May & Fred´s fritid/fiske som hadde en flott stand både på påmelding og innveiing. I tillegg sponset de med 2 proppfulle slukskrin!

Larvik Fiskesport, Wiggler og Seeberg, Mjøsservice, Magasinet, Heggelund og Fiskelukke v Alan Pedersen. Vi er EVIG TAKKNEMMELIGE! Tusen takk!


Komplett resultatliste