RESULTATER FRA HØSTDREGGEN 2014

Høstdreggen 2014 er nå gjennomført, i flott høstvær. I år var det 20 deltakende båter. De fleste opplevde desverre ikke å få de store fangstene denne gang, men det ble rapportert om mange undermålere.
Vidar Bakken gjorde i år storeslem ved å både få størst fangst og størst fisk. Fangsten veide 2135 gram og den største fisken veide 2135 gram… dvs at en fisk var nok! Gratulere så mye.Team Heggelund og Team Hagen fikk 2 og 3 plass med fisk på hhv 1690 gram og 1590 gram. Gratulerer til dem også. Ingen andre plasserte seg.
Det er ingen overraskelse at sammenlagtvinneren for vår og høstdregg i år ble Tore Finberg. Han smelte til med over 22 kg på vårdreggen og selv om det ble null tellende fiske på høstdreggen så holdt det med god margin. Gratulerer så mye her og.
Under er bilder
IMG_3360

Og så var det munken da!
IMG_3361