Vanvittig historie fra Øverby!

Her kommer en fantastisk historie fra arkivet! 3. juli ble en helt spesiell dag for Morten Øverby. Her er hele historien!

– Endelig punding her igjen! 

4.Juli sør for Holmengrunna smalt det på riggen. Denne gangen var det grov fisk. Har fått mange på rundt 4kg i år, virket vanskelig å overgå den grensen i år. Men det virket som det løsnet litt på fredag den 3. Juli, da det ble en på rett under 5 kg. Så med god tro og magefølse for storfisk ble det mårrastur i sola lørdag 4.juli altså. Kjørte med lauve denne gangen, morro å prøve litt nye metoder også. Å det har funket bra for meg de senere 14 dager. Fisken tok på 12m dyp, ganske forsiktig faktisk. Det tok noen sekunder før den tok det første av mange heftige utras. Lang historie kort, kampen ble usedvanlig lang   . Å jeg må nok innrømme at håpet om den virkelig magiske grensen var innen rekkevidde. Har aldri kjempet i over en time med mjøsørret før, dette var en annen dimensjon. Men som ofte blir man litt overrasket. Fisken veide faktisk bare 7,6 kg. Sier bare fordi jeg altså var skråsikker på min 8+. Filmet de siste 45 minutter av kampen, ligger ute på Facebook for de som ønsker å se. 
Personelig rekord for meg er 7,65 kg fra 2019, denne veide altså BARE 7,6 kg 😂. Så med nytt håp må vi utpå igjen. Mjøsa er fantastisk for tiden. Mye stor fisk er tatt, å jeg tipper det kommer flere utover sommeren.