1 mai 2011

Så er sessongen i gang og de første rapportene er mottatt

» Endelig kom 1.mai! Vi hadde et napp tidlig, ellers kjente vi ingen ting før det sa pang. Da satte det i veien med en kjempe fin fisk som hoppa bak båten. Det var kjempe gøy! Denne fisken var meget sprek. Hoppa flere ganger i været, så det var en nervepirrende stund til den var i håven. Da ble det liv i båten….. YES, skrek vi da. Denne ørretten veide 3740 gram. Meget pen og rund fisk. Ble tatt på Wobbler kl 12:55.»På bilde: Atle Heggelund og datra Hanna M. Heggelund.

Mvh Atle Heggelund

Hei

Rapporterer fangst i dag 1. mai kl 14.30. Ørret 5,2 kg – tatt midt mellom Fagervik og Kalkbrenneriet. Fisken ble tatt på rappala – ørretimitasjon 12 cm. Tok ut og inn båten på Fagervik i dag – flott med nye brygger og forlenget slipp – fungerte utmerket.

En herlig åpning på sesongen!

Med vennlig hilsen / Best regards

Bjørn O. Larssen