Hamar Fiskerforening – Bra fiske på Under brua Festivalen

Det ble mange som kom innom oss for å fiske. Vi hadde vel mellom 50 og 60 fiskere som fisket ivrig etter fisk og fisk ble det – 7 stykker tok de opp på de 4 timene. Vellykket arr. i år også for barna. Takk til Roy Arne fra Arr. som stilte opp på kort varsel uten denne støtten hadde jeg ikke klart det alene. Bilde 1 viser at både store og voksne kan delta. Bilde 2 fangster – Bilde 3 utslipp av fiskene etter endt fiske slik ordentlige sportsfiskere gjør. Bilde 4 stolt jente fikk sin første fisk og premier ble det til alle takket være vår Hovedsponsor G-Sport som stilte med stenger og mark i tillegg til de flotte premiene til alle ungene – Takk også til Under Brua folkene som gjorde dette til en flott opplevelse for store og små

opp_mot_60_fiskere_prvde_seg.jpg

7_fisker_ble_det.jpg

mange_intereserte_unger.jpg

liten_jente_med_stor_fisk.jpg