Resultater og bilder fra Høstdreggen HFF 2017

 

Høstdreggens vinner ble Stig Ove Gjelseth med størst og mest fisk – Gratulerer.

Da er Høstdreggen 2017 over! Tusen takk til alle som bidro til at det ble en knall dag! For det første 35 påmeldte båter / team og Edgar på Fiskerhytta som alltid er positiv! 7 båter fikk fisk, med en totalvekt på 18,82 kg. Snittvekt på 2,35 fordelt på fisk! Stig Ove Gjelseth stakk av med seieren i Høstdreggen, og fikk også størst fisk på pene 5,380kg! Sammenlagt seieren fra Vårdreggen & Høstdreggen gikk til Team Engelstad med en totalvekt på 12,970 kg – HFF GRATULERER og håper å se alle igjen neste konkurranse som nå er neste år! DA lover vi å ha «Munkepremier» som undertegnede glemte helt! Takk til sponsorene May&Fred´s Fiske/Fritid,  Magasinet og Mjøsservice! Alltid gode priser i butikkene deres 🙂

     

KLIKK PÅ BILDENE FOR Å SE DE I STØRRE FORMAT.

Foreningen vil takke Jens E. Haugen og medhjelper Stein Gunnar Nilsen som har stått på gjennom hele sesongen med konkurranser og stilt opp 🙂 🙂

 

Følg oss på Facebook også https://www.facebook.com/HamarFiskerforening/