FØRSTE PUNDING TIL RUNE HAGEN

Etter å ha vært på Mjøsa siden 90´tallet var det en kjærkommen punding som ble landet i båten kl. 0300 i natt! Rune er en meget habil fisker med utallige bra plasseringer i konkurranser, og høyt antall fisk i båten. Så DETTE synes vi var veldig stas i HFF! Vi gratulerer og kniv vil bli utlevert for første punding i HFF når høsten kommer. Vi snakket med Rune, og fikk følgende melding om fisken :

«Da ble det punding  på meg. 6.2 kg. tatt ved snekkersvea. Blå/blank Omar Devon. Fisken var 80 cm lang og ble tatt kl 03.00. Kom litt sent i gang i år siden jeg byttet Båt rett før Mai.. Så det ble litt rigging. Så dette var andre tur med ny båten.. Første tur ble det 5 stk. 4.2 kg på topp… Å nå den andre turen med 6.2kg.. Så jeg kan ikke klage på starten i ny båt»!😀

Kan du fortelle litt om kampen?

«Ja gikk ganske bra i starten men så kom den greit med inn.. Men ved båten var det stopp.. Sto helt stille.. Så tok han noen utras før den kom i været å gikk på spolen bortover på vannet 2 meter bak båten. Skalv litt da må jeg si!»

Videre forteller Rune at han lå på ca 40meter´n når fisken bet.

JØRGEN STENSÅSEN MED EN FIN HISTORIE

64cm
2.6kg
Det røde huset på andre siden av mjøstårnet.
Kl 15.20 den 2.mai 2020
Snekkerbua sin wobbler i fargen grønn og oransje.

«Jeg og min bror reiste ut med begge sønnene mine (3 og 4år) for og prøve fiskelykken, dette gikk over all forventning. Vi har aldri fisket etter mjøsørret før. Etter ca 6 timer med tolmodige små fiskere så beit det på værdens største fisk som dem sa.
Jubelen var stor i båten og dem ville fiske hele tiden og ikke reise mer i barnehagen. Fornøyde reiste vi hjem til mor med fangsten som ble vist stolt frem. Fin tur for alle mann». 

HEGGELUND FORTSETTER Å IMPONERE

En annen båt som er i siget er båten til familien Heggelund. Nok en fin fisk ble landet i natt! Vi fikk denne rapporten :

«Team Heggelund klarte å fange enda en pen ørret. Denne gangen stoppet vekta på 4700 gram ble tatt ved Hukebakk. På en Wobbler».