Første punding i år!

Da er sesongen virkelig i gang og vi har fått inn vår første punding! Reidar Larsen har sendt oss hele historien, og det som er ekstra hyggelig er at dette er Reidar sin første innmeldte punding i HFF. Dette resulterer i kniv på årsmøtet neste år!

Følg utviklingen om hvem som får den største fisken på vår side : STØRST FISK 2023

Fakta
Lengde : 79 cm
Vekt : 6700g
Sted : Langodden
Dato : 07. mai
Agn : Laue i flata

Historie fra Reidar

– Lørdag kveld fikk jeg plutselig lyst til å dra på Mjøsa en tur. Dro fra Tjuvholmen ca. 22.00, så begynte jeg å fiske ved Hamar fiskeforenings lokale og dro videre mot Brumunddal. Kjørte alle fire overflater med lauer. Mellom Langodden og Fiskerly så jeg at en klype var borte, da ble jeg litt stressa. Jeg hadde fire båter i nærheten av meg mens jeg kjørte båten i kamp mot fisken. Fisken var stor og hadde god kondis. Fisken dro på drag to ganger over 200 fot. Hodelykta mi begynte å få dårlig batteri, så det var vanskelig å se fisken for å få den i håven. Heldigvis gikk det bra, og jeg fikk en ørret på 79 cm og 6,7 kg. Fisken ble sluppet ut.

Vi i HFF gratulerer så masse, og venter spent på neste innrapporterte punding!