Sesongstart og fangstrapporter

Da er endelig dagen her. Mange har jobbet med å pusse på utstyret, oppgradere båter og lett etter den perfekt wobbleren til 1. mai! I dag er første konkurranse, med den årlige Team Hengeballe konkurransen natt til 1. mai. Tyvholmen kl 23.00

Vi i Hamar Fiskerforening ønsker å minne om fangstrapportering, hvor vi hver uke gir ut premier med en tilfeldig vinner! Send inn BILDE, LITT INFO (hvor og hvordan den ble fanget) og gjerne beskrive den hvordan kampen var.

Vi legger ut bildene i vår fangstlogg og trekker vinnere!

Du kan sende inn på følgende måter :
E-post: jens@anti.as
MMS : 90067269
Eller på melding på Hamar Fiskerforening sine hjemesider!

Vi ønsker alle fiskere skitt fiske i natt, og husk på sikkerhet i bekmørket med lanterner og redningsvest. Vannet er iskaldt!

VI GLEDER OSS til nok en sesong, med 30 års jubileum på ørretfesitivalen som et av høydepunktene!