Sesongen 2022 i gang

DA er endelig sesongen i gang på tross av den lave vannstanden i Mjøsa. Flere fiskere har fått ut båten på Tjuvholmen, og vi har allerede 2 medlemmer som har meldt inn punding i den første uka!

Stig Sørensen har sendt oss bilder av en nydelig punding tatt ved Langodden 5. mai. Han leder også dermed konkurransen «Størst fisk» i HFF.

Han har også sendt oss denne fangsthistorien.

Stig Sørensen
Fisken bet på en jackpot skalle med laue ved lang odden. Kl var ca 20.50 da fisken tok agnfisken som var satt ned på dypriggen. Fisken var forholdsvis forsiktig i førte utraset, men tyngende i andre enden av snøre ga meg en anelse om at det var stor fisk. Den gjorde en 3-4 skikkelig utras under kjøringen, og etter ca 20 minutter lå fisken i håven. Ørreten målte 79 cm og 6,36 kg. Fisken ble satt pent tilbake etter måling, veiing og fotografering.


Pen punding på 79 cm og 6260g fanget av Stig Sørensen

Vi har også fått inn en fangsthistorie fra Steinar Kittilsen som har meldt inn sin første punding i HFF og vil dermed få den legendariske kniven og diplom overlevert på årsmøtet neste år! Vi gratulerer!!

Historie fra Steinar Kittilsen

Hadde med Trond Lindvik i båten i går . Vi satte 3 agnskaller med flashere på 2. Trond sto med haspelsnella å fiska med møresild sort/kobber tok en på 56 cm og 2 kg. Bytta til strike pro dro en på 83 cm og 6,04 😎👍🎣🐟 Knallmorro.


Punding på 83 cm og 6040g fanget av Steinar Kittilsen