Juniorer med drømmefiske!

Natt til 15 mai var det duket for at kompisene Nicolas Haugen Krogvold (13år) og Sigurd Skutlaberg (15år) skulle ut i Nicolas sin nyriggede pioner! Og for en natt det skulle bli. Det hele startet med et tvebett ca kl 2330 rett utenfor Bangsberget. 2 fisker hadde begge tatt laue! Den ene i en Jackpot skalle og den andre i en håndlaget skalle i fra Tyri!

Kampen var lang og intens, og gutta jobbet med hver sin fisk. Resultatet av tvebettet var en PUNDING på 82 cm og 6050g, og den andre var 80 cm og 5200g! Helt rått! og litt utpå morraskvisten i samme området fikk de jammen meg en til på over 5 kg! 75cm og 5300g på en håndlagd wobbler i fra HA-Lures!

Dette ble en natt gutta seint kommer til å glemme. Dermed går Nicolas som skipper inn på lista over pundinger i HFF sin pundingkonkurranse. Gutta er fast bestemt på at de fikk den sammen, og slikt blir det fantastisk samhold av.

Vi i HFF er stolte over å ha så aktive juniorer som legger ned så mye timer i både båtbygging, rigging av utstyr og ikke minst timer på Mjøsa. Dette er to gutter som på tross av sin unge alder allerede har mange hundre timer på Mjøsa. Dette smakte nok veldig godt, og vi i HFF sender en stor gratulasjon til begge gutta som begge hadde stjerne i øynene når de kom inn i havna!

Dette er første punding i båten til Nicolas, og han vil da motta kniv på årsmøtet neste år!
Ny rekord i båten og første punding til gutt i Team Gutta Krutt 82 cm og 6050g

 


Sigurd Skutlaberg poserer med en nydelig Mjøsørret tatt på HA-lures 75cm og 5300g