Marius Hagen med to pundinger på en tur

Det er virkelig vind i seilene for noen medlemmer i HFF om dagen.. Marius Hagen er en ringrev, og greide prestasjonen å pelle opp to pundinger på en par timer. RÅTT. HFF gratulerer og les historien her..

Marius Hagen med dagens dobbel

– 23 juli 2022 kommer jeg til å huske😊. Satte ut øst for holmen 0600. Var akkurat ferdig med å sette ut da det løser ut på 14 meter på en Rino skalle og laue.

Etter en heftig fight kom en nydelig villfisk på 7.5 kg og 83 cm på besøk i båten. Satte ut igjen og kjørte utover på grunna ca 0730 barker det i vei igjen, denne gang på en Herten skalle og laue. Etter nok en heftig fight kom enda en nydelig villfisk på besøk. Denne var 6.7 kg og 80 cm. Første gang jeg opplever 2 pundinger på en tur.

Dette var morro😀


Marius Hagen med en Mjøsørret på hele 7500gMarius Hagen med en Mjøsørret på 6700g