Sørensen og Larsen med dagens dobbel!

Vi har fått inn to nye innmeldelser i pundingkonkurransen til HFF. Stig Sørensen fikk en nydelig ørret på hele 8180g og 85cm lang. Det er Sørensen sin 3. punding for året og går rett inn på en sterk 3. plass på lista.

I meldinger til oss skriver Sørensen følgende :
-Fikk punding nummer 3 for årer i dag. Den veide 8,18 kg og tok en Herten skalle i bervika. En knallster fisk som måtte kjøres over en halv time før den lå i håven. En rå opplevelse! Det bet kl 13.36. Den er 85 cm lang. Fantastisk opplevelse. Har også fått på 3,5- 4,6-5,7 og to stk på 54 cm i dag. Værdens beste fiskevann dette 👍

Vi kan ikke si noe annet enn GRATULERER med knallfisk!

Stig Sørensen med en monsterørret på 8180g og 85cm tatt i Bergvika 19. juli på Herten skalle. 

En annen som har sendt inn en punding er Reidar Larsen som 8. juli satte ny personlig rekord med en ørret på 7110g og 84 cm. Fisken tok i flata på natta, utenfor Bergvika!

Vi gratulerer så masse med ny personlig rekord!


Larsen med Mjøsørret tatt i Bergvika 8. juli i flata på 7110g