Lowrance sponser Vår & Høstdreggen med fantastisk premie

Lowrance har igjen bestemt seg å sponse Vår- og Høstdreggen med en fantastisk sammenlagtpremie. Et Lowrance HDS live 9 til en verdi over 20.000.- Da er det bare å melde seg på før kl 19.00 den 04. juni. Husk du må være medlem i HFF, for å vinne sammenlagtseieren med betalt medlemskap innen lørdag 4. juni. Vi har også andre fantastiske sponsorer som bidrar til masse flotte premier på Vårdreggen!

HOVEDSPONSOR
ANDRE SPONSORER
May og Fred fiske & fritid – Herten Haugen – TyriSkallen & Tyriwobbleren – Trolling Adventures – Springskallen – Innherredswobbleren – Heggelund – Leris – ODAR Wobbleren – Circle K Furuseth  – Østlandet Motorservice– HA Lures – Fiskelykke – Wobblermakeriet – Draugr – Magasinet – Elfbaits – Njård Wobbleren – Romnes – Hamar Båtsenter

Da er det bare å følge oppskriften under :

1 : SEND PÅMELDING FØR 19.00 04.06 TIL MOBIL : 90067269 Send NAVN – TEAM NAVN
2 : BETAL PÅ VIPPS #123296 HAMAR FISKERFORENING SENIOR : 300.- JUNIOR : 100.-
3 : DU FÅR INFO FØR START TILSENDT PÅ SMS
4 : VED FANGST SKAL TILDELT INFO SKRIVES PÅ LAPP SOM LEGGES PÅ FISK SOM FOTOGRAFERES PÅ MÅLEPLANKE.
5 : VI TILLATER OGSÅ TOMMESTOKK
6 : BILDE MED FISK SENDES TIL MOBIL : 90067269 FREM TIL KL: 08.00 5. JUNI
7 : PREMIEUTDELING PÅ FAGERVIK OG LIVE PÅ VÅR FACEBOOKSIDE SÅ SNART RESULTATENE FORELIGGER.
8 : PREMIER HENTES ELLER SENDES I POSTEN ETTER AVTALE.
Sees vi??